کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) شهادت ۱۳ فلسطینی در حملات بامدادی رژیم صهیونیستی به غزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

قدردانی سپاه از حضور حماسی ملت در راهپیمایی ۲۲ بهمن | راهبرد قطعی سپاه صیانت از منافع ملی است

  • کد خبر: ۱۵۰۰۲۶
  • ۲۳ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۲
قدردانی سپاه از حضور حماسی ملت در راهپیمایی ۲۲ بهمن | راهبرد قطعی سپاه صیانت از منافع ملی است
سپاه پاسداران در بیانیه ای با قدردانی از حضور حماسی، پرشکوه، حیرت‌انگیز و دشمن‌شکن ملت ایران در راهپیمایی ۲۲ بهمن ماه، صیانت از مصالح و منافع ملی و پاسخ به نیازهای مردم و نظام را راهبرد قطعی و غفلت ناپذیر این نهاد انقلابی و مردمی دانست.

به گزارش شهرآرانیوز، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیه ای با قدردانی از حضور حماسی، پرشکوه، حیرت‌انگیز و دشمن‌شکن ملت عظیم‌الشأن ایران در راهپیمایی سراسری یوم‌الله ۲۲ بهمن ماه، صیانت از مصالح و منافع ملی و پاسخ به نیازهای مردم و نظام را راهبرد قطعی و غفلت ناپذیر این نهاد انقلابی و مردمی دانست.

در بخشی از این بیانیه آمده است : حماسه شگفت انگیز اقشار و آحاد مختلف ملت شریف و قهرمان ایران در راهپیمایی سراسری یوم‌الله ۲۲ بهمن ۱۴۰۱ که با حضور پرشور و تحسین برانگیز دهها میلیونی آنان در هر کوی و برزن میهن اسلامی رقم خورد، بار دیگر محاسبات غلط دشمن نسبت به ایرانیان را به چالش کشید و در صحنه ای معکوس شکوه و عظمت پای بندی مردم به آرمان های بلند انقلاب اسلامی،  امام راحل (ره) و شهدای گرانقدر حول محور ولایت فقیه و رهبری معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی ) را در تصویری غرورانگیز و اقتدار آفرین به رخ کشید.

این بیانیه می‌افزاید:  این حضور شکوهمند و معنادار از یک سو دشمنان متوهم را دچار شوک راهبردی و شکستی خفت‌بار آن هم پس از سرمایه گذاری و ائتلاف سازی همه‌جانبه و به میدان آوردن تمامی عده و عده خود برای القای ناامیدی و ممانعت از حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن ساخت و از سوی دیگر مسئولیت دستگاهها و کارگزاران نظام برای توسعه اقدامات و پیگیری برنامه های موثر و جدی در کاهش مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم را سنگین‌تر و آنان را به مجاهدت و تلاش های بیشتر در این عرصه، فرا می خواند.

این بیانیه با اشاره به اهمیت سرمایه اجتماعی نظام و تأکید بر اینکه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خود را خادم  و فدایی  ملت فهیم ، شایسته و زمان شناس ایران اسلامی می‌داند و بر این نوکری که مظاهری از  آن این روزها در کنار مردم زلزله‌زده خوی متبلور است ، افتخار می‌کند، تصریح کرده است:  پاسداران انقلاب با اشراف همه جانبه بر ابعاد آشکار و پنهان نقشه های دشمن برای حاشیه سازی و مشغول کردن ظرفیت‌های نظام در مسائل فرعی و ایجاد غفلت از مسائل مردم، با اعلام شکست راهبرد دشمن در این عرصه و ستایش درک، فهم ،عقلانیت و هوشمندی ملت نستوه و بصیر ایران، تداوم و تعمیق حوزه های خدمت رسانی به مردم در بخش های مختلف را متواضعانه و مجاهدانه ادامه خواهد داد.

این بیانیه در پایان با شکرگذاری پیوند وثیق و از هم ناگسستنی امام و امت و قدردانی از رهبر حکیم و فرزانه انقلاب اسلامی حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی) و آحاد ملت حماسه ساز ایران به ویژه جوانان برومند و آینده ساز کشور در خلق حماسه بزرگ و ماندگار یوم الله ۲۲بهمن ۱۴۰۱ و سپاس از تلاش های ارزنده و هوشمندانه اصحاب رسانه و تاکید بر آمادگی‌های همه‌جانبه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برای مقابله با تهدیدات و توطئه های دشمن به ویژه در عرصه جنگ شناختی و ترکیبی و برخورد قاطع و پشیمان کننده با هرگونه ماجراجویی و خیال‌پردازی‌های شوم، تاکید کرده است: به فضل الهی انقلاب و نظام اسلامی ایران به مدد بهره مندی از رهبری شجاع ، وارسته و دوراندیش و حمایت مردمی برگزیده و برخوردار از درک والا و اراده ای مقدس برای فداکاری در صحنه‌های دفاع از آرمان‌ها و ارزش‌های بلند انقلاب و میراث گرانقدر شهیدان، مسیر پر افتخار خود برای ایجاد "ایران قوی" و تمدن ساز و فراهم سازی بستر های ورود به عصر ظهور با نصب العین قرار دادن بیانیه گام دوم را ادامه داده و به احدی اجازه تعدی به خیمه ولایت و حرم جمهوری اسلامی ایران نخواهد داد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->