بیروت در انتظار تشییع تاریخی | گزارش لحظه به لحظه از مراسم تشییع شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین امروز در بیروت (۵ اسفند ۱۴۰۳) + فیلم و تصاویر حال پاپ فرانسیس وخیم است (۴ اسفند ۱۴۰۳) مشاور وزیر کشور: طرح سرشماری اتباع تا پایان سال اعتبار دارد| مهلت تمدید روادید گذرنامه‌های خانواری تا ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ نتانیاهو ادعا کرد: ۶۳ اسیر دیگر در نزد حماس داریم (۴ اسفند ۱۴۰۳) اجتماع باشکوه مردم مشهد هم‌زمان با آیین تشییع پیکرهای شهدای مقاومت، فردا (۵ اسفند ۱۴۰۳) + جزئیات کامل واکنش سردار رادان به تهدیدات اخیر دشمن| درس عبرتی خواهد گرفت که هرگز فراموش نخواهد کرد با گواهینامه ایران می‌توانید در عراق رانندگی کنید دریادار ایرانی: ۵ ناوگروه عملیاتی و آموزشی به دریا‌ها اعزام شدند (۴ اسفند ۱۴۰۳) درخشش شهرآرا در کسب رتبه‌های برتر هفتمین جشنواره تولید ملی و رسانه (۴ اسفند ۱۴۰۳) قالیباف: جبهه مقاومت نشان داد که همه تلاش‌های آمریکایی_صهیونیستی بر باد رفته است جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان برگزار شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) حماس به ادعا‌های دروغین رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد شهروند ایرانی از هلند آزاد می‌شود (۴ اسفند ۱۴۰۳) ترامپ از نتانیاهو برای ازسرگیری جنگ در غزه حمایت کرد شایعه استعفای پاپ تکذیب شد وزیر خارجه هلند با عراقچی درباره توافق هسته‌ای جدید رایزنی کرد عراقچی در مراسم وداع با پیکر سیدحسن نصرالله در بیروت حضور می‌یابد آیت‌الله علم‌الهدی: نخبگان برای فعالیت‌های خود نباید منتظر هماهنگی دیگران باشند ویدئو | عراقچی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز: در موضوع کمبود آب نباید چشم امیدمان به حقابه آن سوی مرز باشد ویدئو | عراقچی در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: مشهد می‌تواند مرکزیت اجلاس اکو باشد | اجلاس وزرای راه اکو در مشهد برگزار خواهد شد ویدئو | عراقچی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز: هیچ‌گاه تحت فشار و تهدید و تحریم مذاکره نخواهیم کرد نایب‌رئیس کمیسیون بهداشت مجلس: افزایش ۲۰۰ درصدی قیمت دارو، نتیجه مشکلات ساختاری وزارت بهداشت است | لزوم تعیین تکلیف مابه‌التفاوت نرخ ارز دستگیری یک نوجوان در پایتخت آلمان به اتهام برنامه‌ریزی برای حمله به سفارت رژیم صهیونیستی وزیر امور خارجه روسیه به ایران می‌آید | لاوروف سه‌شنبه (۷ اسفند ۱۴۰۳) وارد تهران خواهد شد رئیس کمیته دفاعی مجلس: تحرکات دشمنان را تحت نظر داریم | هر تهدیدی را با تهدید پاسخ می‌دهیم رئیس جمهور: مدیریت عادلانه منابع و معیشت مردم، دغدغه دولت است مراسم تکریم و معارفه فرمانده انتظامی مشهد برگزار شد (۴ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

قدردانی سپاه از حضور حماسی ملت در راهپیمایی ۲۲ بهمن | راهبرد قطعی سپاه صیانت از منافع ملی است

  • کد خبر: ۱۵۰۰۲۶
  • ۲۳ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۲
قدردانی سپاه از حضور حماسی ملت در راهپیمایی ۲۲ بهمن | راهبرد قطعی سپاه صیانت از منافع ملی است
سپاه پاسداران در بیانیه ای با قدردانی از حضور حماسی، پرشکوه، حیرت‌انگیز و دشمن‌شکن ملت ایران در راهپیمایی ۲۲ بهمن ماه، صیانت از مصالح و منافع ملی و پاسخ به نیازهای مردم و نظام را راهبرد قطعی و غفلت ناپذیر این نهاد انقلابی و مردمی دانست.

به گزارش شهرآرانیوز، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیه ای با قدردانی از حضور حماسی، پرشکوه، حیرت‌انگیز و دشمن‌شکن ملت عظیم‌الشأن ایران در راهپیمایی سراسری یوم‌الله ۲۲ بهمن ماه، صیانت از مصالح و منافع ملی و پاسخ به نیازهای مردم و نظام را راهبرد قطعی و غفلت ناپذیر این نهاد انقلابی و مردمی دانست.

در بخشی از این بیانیه آمده است : حماسه شگفت انگیز اقشار و آحاد مختلف ملت شریف و قهرمان ایران در راهپیمایی سراسری یوم‌الله ۲۲ بهمن ۱۴۰۱ که با حضور پرشور و تحسین برانگیز دهها میلیونی آنان در هر کوی و برزن میهن اسلامی رقم خورد، بار دیگر محاسبات غلط دشمن نسبت به ایرانیان را به چالش کشید و در صحنه ای معکوس شکوه و عظمت پای بندی مردم به آرمان های بلند انقلاب اسلامی،  امام راحل (ره) و شهدای گرانقدر حول محور ولایت فقیه و رهبری معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی ) را در تصویری غرورانگیز و اقتدار آفرین به رخ کشید.

این بیانیه می‌افزاید:  این حضور شکوهمند و معنادار از یک سو دشمنان متوهم را دچار شوک راهبردی و شکستی خفت‌بار آن هم پس از سرمایه گذاری و ائتلاف سازی همه‌جانبه و به میدان آوردن تمامی عده و عده خود برای القای ناامیدی و ممانعت از حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن ساخت و از سوی دیگر مسئولیت دستگاهها و کارگزاران نظام برای توسعه اقدامات و پیگیری برنامه های موثر و جدی در کاهش مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم را سنگین‌تر و آنان را به مجاهدت و تلاش های بیشتر در این عرصه، فرا می خواند.

این بیانیه با اشاره به اهمیت سرمایه اجتماعی نظام و تأکید بر اینکه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خود را خادم  و فدایی  ملت فهیم ، شایسته و زمان شناس ایران اسلامی می‌داند و بر این نوکری که مظاهری از  آن این روزها در کنار مردم زلزله‌زده خوی متبلور است ، افتخار می‌کند، تصریح کرده است:  پاسداران انقلاب با اشراف همه جانبه بر ابعاد آشکار و پنهان نقشه های دشمن برای حاشیه سازی و مشغول کردن ظرفیت‌های نظام در مسائل فرعی و ایجاد غفلت از مسائل مردم، با اعلام شکست راهبرد دشمن در این عرصه و ستایش درک، فهم ،عقلانیت و هوشمندی ملت نستوه و بصیر ایران، تداوم و تعمیق حوزه های خدمت رسانی به مردم در بخش های مختلف را متواضعانه و مجاهدانه ادامه خواهد داد.

این بیانیه در پایان با شکرگذاری پیوند وثیق و از هم ناگسستنی امام و امت و قدردانی از رهبر حکیم و فرزانه انقلاب اسلامی حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی) و آحاد ملت حماسه ساز ایران به ویژه جوانان برومند و آینده ساز کشور در خلق حماسه بزرگ و ماندگار یوم الله ۲۲بهمن ۱۴۰۱ و سپاس از تلاش های ارزنده و هوشمندانه اصحاب رسانه و تاکید بر آمادگی‌های همه‌جانبه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برای مقابله با تهدیدات و توطئه های دشمن به ویژه در عرصه جنگ شناختی و ترکیبی و برخورد قاطع و پشیمان کننده با هرگونه ماجراجویی و خیال‌پردازی‌های شوم، تاکید کرده است: به فضل الهی انقلاب و نظام اسلامی ایران به مدد بهره مندی از رهبری شجاع ، وارسته و دوراندیش و حمایت مردمی برگزیده و برخوردار از درک والا و اراده ای مقدس برای فداکاری در صحنه‌های دفاع از آرمان‌ها و ارزش‌های بلند انقلاب و میراث گرانقدر شهیدان، مسیر پر افتخار خود برای ایجاد "ایران قوی" و تمدن ساز و فراهم سازی بستر های ورود به عصر ظهور با نصب العین قرار دادن بیانیه گام دوم را ادامه داده و به احدی اجازه تعدی به خیمه ولایت و حرم جمهوری اسلامی ایران نخواهد داد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->